dimecres, 21 de gener del 2009

Any nou, vida nova... AITANA FERRER

Després de les paraules d'Obama, de les innombrables llistes de propòsits i despropòsits que m'he proposat cumplir,dels nadals empalagosos, de la crisi omnipresent, de la violència salvatge.... torne a guaitar per la catosfera.



Hem trigat a tornar fins recobrar les forces: força per lluitar per allò possible però dificil, empenta per acarar un futur complex però que ha de ser nostre, saviesa i prudència per encertar en les decisions i determinacions, humor per riure, perquè segurament serà la millor arma.



Per començar una recomanació de poesia, en este cas musicada. Estos Nadals, passejant per uns grans magatzems vaig topar amb un disc d'Aitana Ferrer, un disc en valencià, una caràtula molt bonica. No coneixia res d'aquesta cantant, em va sorprendre molt gratament mentre tornava a casa i l'escoltava al cotxe. Us el recomane i si en voleu coneixer més visiteu al seu blog i el myspace.Allí podreu conéixer el projecte, escoltar les cançons: son poemes d'Antoni Mestre, Alfons Cervera, Lluis Miquel Campos, etc. Em va agradar moltíssim la seua veu. Ja en direu que us sembla. La versió de Que tingues sort m'ha encisat