divendres, 28 de novembre del 2008

Webs i blocs d'interés

Hi ha moltíssimes a la xarxa. Clar els interessos són variats. Jo, en concret, sóc professor i he treballat pàgines relacionades amb la docencia i ensenyament de valencià, castellà, mitjans audiovisuals, etc.
Per això, de vegades el millor és buscar adreces d'adreces (portals, etc.) i ahí escorcollar allò que ens siga més útil.


Moltes editorial tenen pàgines d'aquest tipus: Santillana, S.M. etc Però també hi ha pàgines personals o fetes per diferents autors, que són molt atracatives i amb molta informació útil i material aprofitable:



  1. Pàgina personal de J.A.Millán: ahí es pot trobar tot tipus de continguts, fins i tot un vocabulari sobre la Web 2.0. En concret, destacaria l'article La lectura y la sociedad del conocimiento. i en Edinumen, trobeu un article titulat jamillan.com o cómo me convertí paulatinamente en sitio web.

  2. Pàgina personal de V.Llop. Són profesors que des de fa molt de temps estan treballant a Internet i transformant la forma d'ensenyar i aprendre.

  3. Una pàgina pareguda però amb èmfasi amb la colaboració és Proyecto Aula, podeu seguir també els problemes del lloc pel seu gran èxit en el blog que té.

Per acabar, també visite pàgines de cine, disseny, música, ferramentes de la Web, etc.



2 comentaris:

Fundació Bromera ha dit...

Ja he vist que t'ho curres molt per preparar-te les teues classes. Ho dic per l'activitat de Xavi Sarrià. De fet li he passat l'enllaç a Joan Carles perquè a d'ell sempre li agrada conéixer aquests tipus d'activitats. Respecte als webs i blocs que ens recomanes dir-te que són tots molt interessants. A partir d'ara els tindrem en compte. Tal com ets, de segur que t'agrada la sessió que impartirà Laura Borràs demà. Ja em diràs, o millor dit, ja veurem els comentaris que fas la setmana que ve. Aprofite per dir-te que tens superat el mòdul 2. Salutacions, Rosa Mengual

rafa ha dit...

Gràcies Rosa pel teu amable comentari. Sempre agrada que ens animen...